Norske Skog Saugbrugs tester i disse dager nano-cellulseproduktet Cebina. لعب بوكر حقيقي En gammel drikkevannstank for selskapet Opticon ble lettsparklet med Cebina i januar.
Opticon fikk i oppdrag å rehabilitere en 50 år gammel drikkevannstank, bygget inn i betong kjeller. Den ble først tørket og pusset før Gjøco epoxy sparkel med Cebina ble benyttet for å tette grovere hull og kanter. – Sparkelen ble påført med en høytrykkssprøyte som forstøver den tykkflytende sparkelen til en tynn film som bygges opp i flere strøk kontinuerlig til alle porer er dekket. Tykkelsen blir noen millimeter, men kan bygges tykkere der det trengs. Dette skal være enkelt å sprøyte ut, men henge på veggen i tykke lag uten å sige. Og dermed erstatte manuell innblanding av tradisjonelle midler på byggeplass, som skaper partikkelforstøving som både kan gi helseproblemer og tidsforbruk, forteller Hugo Harstad i Norske Skog.
– Det at sparkelen er mulig å sprøyte raskt på vegg og tak i tykke lag, sparer tid. I disse dager er det mange prosjekter med store betongtanker som skal belegges, forteller Jarle Sikkerbøl i Opticon som opplever at dette gikk både raskere og var mindre arbeidskrevende. روليت اون لاين للايفون – Dessuten påføres ikke mer fuktighet til konstruksjonen slik reparasjonsmørtel gjør og man slipper å tenke på vedheft mellom de forskjellige lagene av betong, mørtel og primer, supplerer han.
Norske Skog Saugbrugs har jobbet med tilpassing og utvikling av nanocellulose som et bærekraftig alternativ for tilsetting i blant annet lim og maling. Sammen med Gjøco og Opticon har Norske Skog jobbet med å utvikle en kvalitet egnet for påføring med sprøytepistol. لعبة بلاك جاك تحميل Dette har involvert testing av ulike formuleringer og sprøyteutstyr som i den gamle vanntanken.
Alt i følge Hugo Harstad i Norske Skog