Aktuelt

John Are Lindstad blir ny adm dir ved skogkurs

– Kompetanse er sentralt for å utløse potensialet i det grønne skiftet, også for skognæringen. I samarbeid med næringens aktører og forvaltningen er målet å styrke Skogkurs sine bidrag og posisjon ytterligere, sier den nye Skogkurs-sjefen, John Are Lindstad.Lindstad er 52 år, kommer fra Lillehammer og har bred ledererfaring fra næringslivet. Nå gjør han et verdivalg – han vil være en del av løsningen, når han velger Skogkurs. Således går han til skogbruksnæringa fra tekstil, nærmere bestemt Lanullva/Vinje Ullvarefabrikk, som forøvrig får beholde ham frem til 1. februar. Annen erfaring har han fra sport- og fritidsbransjen fra O. Mustad & Søn, Fjällreven international og Sport 1 Gruppen AS. I bunnen har han utdanning fra BI og forsvaret og dessuten coaching fra Universitetet i Agder/Olympiatoppen. Den sporty mannen er imidlertid knyttet nærmere skognæringa enn CV´en tilsier – som skogeier og medlem av Glommen Mjøsen Skog.

Lindstad overtar etter Eva Skagestad som valgte å slutte og nå har startet som avdelingsdirektør hos Statsforvalteren i Innlandet. Og de som skulle ha et ord usnakka med ledelsen i Skogkurs før 1. februar vil møte rutinerte Bjørn Helge Bjørnstad, midlertidig i sjefsstolen på Honne på Biri.

Men der vil ingen bli lenge etter at hele anlegget er lagt ut for salg og styret nå har bestemt at Skogkurs skal flytte til nye og moderne lokaler i 2022.