Aktuelt

Nytt sagkjede og sverd fra Lilleseth

Lilleseth Kjetting har lansert sitt nyeste tilskudd til produktfamilien, i form av et nytt sagkjede og sverd.-For de som ønsker å maksimere ytelsen til sine motorsager, er det viktig å velge riktig sagkjede og sverd, sier teknisk produktansvarlig hos Lilleseth Redskapsprodukter, Audun Aaserud.

For å finne riktig sagkjede eller sverd, anbefaler han å undersøke informasjonen på det gamle sagsverdet, som vanligvis indikerer kompatible modeller basert på antall drivlenker, drivlenkebredde og kjededeling.

Lilleseths nye semi-chiesel-kjede er spesielt designet med avrundede hjørner på skjærtennene, som bidrar til å opprettholde skarpheten over lengre tid, og tåle mer forurensning. Vernelenken gir en betydelig reduksjon av både tilbakeslag og vibrasjon, og dermed en mer behagelig brukeropplevelse.

Sverdet som følger med er konstruert for å være slitesterkt, med en laminert design som balanserer lav vekt og høy holdbarhet. Lengdene spenner fra 13 til 20 tommer.

-Vi er stolte av å introdusere vårt nyeste tilskudd til sortimentet, sier Aaserud, og varsler ytterligere utvidelse av Lilleseth-sortimentet i tiden som kommer.