ANNONSE

ANNONSE: Komatsu Forest AS – Din produktivitet i trygge hender

Fra hovedkontoret på Stange, importerer og selger Komatsu Forest nye og brukte Komatsu skogsmaskiner til hele Norge, med et servicenettverk over hele skognorge.

Optimismen og etterspørselen kommer tilbake

– Med et 2020 som starter i et rasende tempo der vi hadde rekordlevering i 1. kvartal så vi at ordreinngangen for maskiner, både i Norge og Europa datt ganske så nære null i løpet av noen dager i mars, forteller Tore Aaslund, Daglig leder i Komatsu Forest AS.

– Vi ser sakte, men sikkert at optimismen og etterspørselen kommer tilbake. Selvfølgelig merker vi at entreprenørene holder litt hardere på pengepungen enn tidligeremen ettermarkedet, både ute i felt, på verkstedet og reservedeler, begynner å nærme seg normale nivåer igjen. Roligere tider har firmaet benyttet til å forbedre og klargjøre seg til siste halvår av 2020, med kurs og utvikling, vasking og opprydding.

– Vi i Komatsu Forest Norge ser optimistisk på resten av 2020 og har maskiner på vei inn til landet for kjapp levering, samtidig som ettermarkedsapparatet står parat til innsats, forteller den daglige lederen.

Maskiner som forenkler arbeidet i skogen

– Gjennom hele vår historie har drivkraften vært å utvikle maskiner som forenkler arbeidet i skogen, forteller Aaslund. Lidenskap for teknologi og brukernes innsikt fra hverdagen i skogen, har gitt Komatsu unik kunnskap for å stadig forbedre sine produkter og tjenester.

– Årsmodell 2020 er ett bevis på dette, mener den daglige lederen. Komatsu 901XC og 931XC, 2020-modell Komatsu 901XC og 931XC kommer med Komatsu sitt unike 3-pumpe hydraulikksystem.

– I praksis innebærer det at man kan utføre flere oppgaver samtidig og opprettholde et betydelig høyere arbeidstempo, forteller Aaslund om systemets effektivitet. Flere kran- og aggregatfunksjoner kan brukes samtidig med maksimalt hydraulikktrykk, som å svinge kranen, mate stokken og flytte maskinen med optimalisert lavt dieselforbruk.

Komatsu sine åtte-hjulede hoggere har suveren stabilitet takket være et konsept med midje- og pendel-aksel, som kombinerer gammel og ny teknologi. Den doble dempingen er også med på å gi en god balanse mellom ytelse på våt grunn og manøvreringsevne i terrenget.

– Maskinen følger rett og slett terrenget enestående, mener den daglige lederen. På 901XC er pendelakselen paret opp med Komatsu Comfort Boggie, noe som senker maskinens tyngdepunkt og øker bakkekontakten. Den kraftoptimaliserte transmisjonen som gir full bruk av motorkraft, gir en stor fordel i bakker og vanskelig terreng. Flere forhåndsinnstilte og oppgave-spesifikke kjøre-moduser maksimerer produktiviteten. De brukervennlige maskinene har forbedret terrengfremkommeligheten. 901XC og 931XC kan leveres med alt fra Komatsu S82 aggregat til Komatsu C144 aggregat i Norge.

Komatsu 895, 2020-modell

Denne maskinen er designet for høy produktivitet. Alle komponentene har blitt utviklet og optimalisert for en lastekapasitet på 20 tonn. 2020-modellen har enda mer kraft enn tidligere. لعبة سباق الخيل

Med mer kraft, dreiemoment og trekkraft har lastbæreren enestående ytelse for tunge lass. Komatsu sitt fingerstyrte miniratt gir mer plass i hytta og en mer behagelig kjøreopplevelse.

Og 2020-modellen har et stort lasteareal. لعبة ضومنه اون لاين للايفون Flexbunk med justerbare staker og mulighet for å bredde lasterommet, gir høy lastekapasitet. Flexgate, den fleksible grind-opsjonen, gir god sikt og bikker ut når den treffes av kranen. Dette letter lasting og minimerer risikoen for maskinskade. العاب كسب المال

– Alle maskinene leveres med MaxiFleet, verdens første flåtestyringssystem for skogsmaskiner, avslutter Aaslund og oppfordrer til å ta kontakt for mer informasjon.

Les hele saken her: