ANNONSE

ANNONSE: Den ledende skogsmaskinleverandøren i Norge

John Deere Forestry AS (JDFAS) har hovedsete i Kongsvinger. JDFAS er importøren av John Deere skogsmaskiner og har ansvaret for å selge og serve disse i Norge. JDFAS har 25 ansatte.

Ny effektiv og smidig 11-tonns lastbærer Tynningslassbæreren 1010G er BMW-designet. – 1010G er vår nye 11-tonns lassbærer primært rettet mot tynningsdrifter. العاب تربح مال Med mulighet for langboggi og 10 meters kran er 1010G en effektiv og smidig maskin også på bæresvak mark, forteller Axel Løvenskiold, Country Manager i John Deere Forestry AS. Han legger til at det nye designet har bedret tilgangen på komponenter for å lette service og øke produksjon. Mellomstor hogstmaskin med lavere støynivå – 6 eller 8 hjul – Med 1170G har du en maskin som egner seg like godt til tynning som til sluttavvirkning. Den har meget høy produktivitet, også takket være gode egenskaper i bratt terreng, sier Løvenskiold. كيفية لعب البوكر Maskinen har mulighet for IBC og med valget mellom 6 eller 8 hjul og ulike aggregater kan maskinen tilpasses kundens driftsforhold.

– Med snudd motor har støynivået blitt lavere og sikten bedre, noe kundene setter pris på, fortsetter maskinleverandørens Country Manager. Fokus på kundene i en usikker tid – Vårt fokus som den ledende skogsmaskinleverandøren i Norge er å bistå og serve våre kunder i en tid preget av usikkerhet og skiftende forutsetninger, sier Løvenskiold om hva de prioriterer i år. JFDAS drar nytte av erfaringer og kompetanse fra skogbruksvirksomhet i Norge. لعبة روليت مجانيه – Internt bruker vi vår lange erfaring og solide kompetanse til å påvirke utviklingen av John Deere skogsmaskiner for å tilpasses norske forhold og våre kunders ønsker, fortsetter han. – John Deere skal også i fremtiden levere de mest avanserte, effektive og driftssikre maskiner for det profesjonelle norske skogbruket, avslutter lederen om hvorfor kundene skal føle seg trygge når de velger John Deere maskiner.

Se hele saken her: