Aktuelt

Ny Velg Skog leder er Kristin Slyngstad

Det blir Kristin Slyngstad (57) som blir ny leder av Velg Skog etter at Jørn Lileng takket ja til jobb som skogbrukssjef i Follo. Slyngstad tiltrer 1. mars. 

Kristin Slyngstad har en CV som strekker seg fra kunst, sykepleie og økonomi. Men viktigst er kanskje ledererfaringen. Og denne har blant annet gjort seg i Norske Skog. Slik sett har hun også en rot i skognæringen. Der var hun konserndirektør for HR & Organisasjon i Norske Skog ASA fra 2007 til 2010.

 

En annen knytning mot skog og trenæringen er hennes siste lidenskap for møbelsnekring.

– Jeg utdannet meg til møbelsnekker siste 2 årene, en drøm jeg har hatt om å kunne lage mine egne møbler fordi jeg elsker trevirke og dets muligheter også fra mine mange år i Norske Skog, forteller Slyngstad.

 

Det er ikke eneste utdanningen 57-åringen har. Ikke mindre fire utdanninger, fra bachelor i kunst og samfunnsfag fra UiO, økonomi fra Norges Handelshøyskole og noe sykepleiestudier har Slyngstad rukket innom før møbelsnekringen. Hun er spent på nye utfordringer innenfor skog og sier dette om jobben:

– Stillingen tror jeg sammenfaller svært godt med mine interesser både privat og profesjonelt.

 

Styreleder i Velg Skog, Olav Veum er også svært fornøyd med valget av ny velg Skog leder.

– Slyngstad sin brede erfaring innen både ledelse, bemanning og rekruttering blir gull verdt nå som Velg Skog meisler ut nye strategier for programmet, kommenterer Veum.

 

 

Slyngstads erfaringsbakgrunn:

Konserndirektør for HR & Organisasjon i Norske Skog ASA fra 2007 til 2010.

I 2010-2014 var hun administrerende direktør i Workshop Bemanning & Kompetanse AS, som er Norges største innenfor bemanning i bygg- og anleggsektoren. Etter det ledet hun Honningcentralen SA i fem år. Hun har også jobbet som Senior Business Consultant i Mercuri Urval AS, som er et internasjonalt rekrutteringsselskap med 900 ansatt i 22 land, og vært Director Marketing Services i GE Healthcare som er et internasjonalt farmasøytisk selskap.

Utdanninger: Bachelor i Kunst- og samfunnsfag fra Universitetet i Oslo, Økonomi fra Norges handelshøyskole, sykepleiestudier og sist utdannet seg til møbelsnekker.